Verophar Deurle

Veronique Haghedooren

Apotheker-Titularis

Boeykens Ann

Apotheker

Dekens Charlotte

Apotheker

Van Houtte Sylvie

Apotheker

Cleymaat Katrijne

Apotheker

Apotheek Verophar in Deurle, Uw Totale Zorgcentrum

Apotheek Verophar in Deurle is een totaal zorgcentrum waarbij expertise, advies en topproducten u ondersteunen bij uw gezondheid en levenskwaliteit. Wij begeleiden u op een intensieve manier bij uw zorg voor lichaam en geest.

In de apotheek adviseert ons team van bekwame apothekers u bij al uw gezondheidsvragen. We bieden u een zeer uitgebreid aanbod aan cosmeticaproducten van topmerken en andere verzorgingsproducten. Wilt u een nieuwe bril? Wij meten de sterkte en helpen u bij de keuze voor een bril die past bij uw persoonlijkheid. Behandeling van uw nagels, haar of huid? Wij zorgen voor een optimale levenskwaliteit.

Onze persoonlijke relatie met onze klanten is de basis van een goede samenwerking en vertrouwensband. Ons advies en persoonlijke aanpak van uw vragen en problemen zorgt voor advies op maat van uw behoeften. Vraag ons steeds vrijblijvend om raad.

Online Apotheek Verophar

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. Via onze database vindt u alle producten terug.

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit meer dan 37.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u naar uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.

Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…